ejashiko.com


Advertisements

Domain Report

This is a report about ejashiko.com. according to this report, The IP address of this site is 192.186.231.193, and it servers in the unknown. Host Target: ip-192-186-231-193.ip.secureserver.net . We considered the estimated worth of this site is $8,337 .
The Domains Hosted On IP 192.186.231.193
DNS Resource Record Analysis
host:ejashiko.com type:SOA mname:ns43.domaincontrol.com rname:dns.jomax.net serial:2014011600 refresh:28800 retry:7200 expire:604800 minimum-ttl:600 class:IN ttl:3600 
host:ejashiko.com type:A ip:192.186.231.193 class:IN ttl:600 
host:ejashiko.com type:MX pri:0 target:ejashiko.com class:IN ttl:3600 
host:ejashiko.com type:NS target:ns43.domaincontrol.com class:IN ttl:3600 
host:ejashiko.com type:NS target:ns44.domaincontrol.com class:IN ttl:3600 
host:ejashiko.com type:TXT txt:v=spf1 a mx ptr include:secureserver.net ~all entries:Array class:IN ttl:3600 
Traffic Statistics
Alexa TrafficCompete Traffic
Twitter Mentions
@MentorLFC Dec 24 :@KsLosMerengues po e pash me ni ven ma heret qe linku nese se ke pa http://www.ejashiko.com/o-sa-mire-serial-komedi-pj12-ekskluzivisht.html …
@LorenaGrubi Dec 3 :@ArtanArifi1 have a bujrum http://www.ejashiko.com/o-sa-mire-serial-komedi-pj9-ekskluzivisht.html …
@FisnikJashari Nov 26 :http://www.ejashiko.com/o-sa-mire-serial-komedi-pj8-ekskluzivisht.html …
@fatihzuka1 Nov 19 :http://www.ejashiko.com/o-sa-mire-serial-komedi-pj7-ekskluzivisht.html … epizodi i 7
@furkanmuratii Nov 12 :@ArtanBushi1 http://ejashiko.com  ose hyn te faqja official e ArifHikmetit egjen
@SerialiLaleKTV1 Oct 11 :Miq , episodi i 220 ( Martesa e Toprakut dhe Çenarit ) Falenderojm http://ejashiko.com  http://fb.me/2y70IM34z 
@EkuiliberMedia Aug 20 :Ambicia karrieriste siç dihet ka qenë përçarja e parë në mes myslimanëve dhe madje ende pa hyrë në varrë... http://fb.me/2iauZMALj 
@dashohoxha Aug 4 :Ezeli me titra shqip. Një film që duhet parë. http://www.ejashiko.com/kategori/ezel/4.html … http://fb.me/6ovh8GlHP 
@FreeSiteReport 7 Jan 2013 :http://ejashiko.com  Estimated Traffic Net Worth $16,713. http://www.Freewebsitereport.org/www.ejashiko.com …
@FisnikJashari 23 Nov 2012 :@EmmBajrami http://www.EjaShiko.com  shihe ktu mos do gjejsh dicka
@FisnikJashari 23 Nov 2012 :Lugina e Ujqerve - Kurtlar Vadisi epizodi 3, Vizionplus, http://EjaShiko.com : http://youtu.be/LI27a1sjpzE  via @youtube
@Curtis__94 3 Jul 2012 :@TCite92 Yeah man it is indeed state off the pitch .http://www.ejashiko.com/index.php
@Curtis__94 3 Jul 2012 :@Stefmckev http://www.ejashiko.com/index.php  you just log onto it through fb its grand state off the place
  Via:Twitter  Add My Review
Relate URLs Analysis
http://cqcounter.com/site/ejashiko.com.html
http://www.statscrop.com/www/ejashiko.com
http://www.ejashiko.com/index.php
http://urlm.it/www.ejashiko.com
http://zemra.li/
http://zemra.li/category/iffet/
The Popular URLs Analysis
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=karadayi-rtv-21
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=ezel-sezoni-i-2-te
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=dhendri-i-huaj-yabanci-damat
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=shiko-live-tv
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=fatmagyl-fatmagulun-sucu-ne
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=halkit-humor-shqip-alsat-m
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=lotet-e-vjeshtes-son-bahar
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=lale-lale-devri-ktv
http://www.ejashiko.com/kategori/1001-nete-binbir-gece/
http://www.ejashiko.com/iffet-ktv-pj52.html
http://www.ejashiko.com/kategori/menekshe-dhe-halil-klan-tv/
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=muzik-turke-perkthim-shqip
http://www.ejashiko.com/kategori/dashuri-dhe-denim-ask-ve-ceza/2.html
http://www.ejashiko.com/kategori.php?link=dokumentar-me-prkthim-shqip
Widgets

Do you want to show the value of your website? Insert our widget:

Website Value Calculator Code: